W3C home > Mailing lists > Public > www-jigsaw@w3.org > July to August 1997

VirtualHost & Duplication of URL

From: Anselm Baird_Smith <Anselm.Baird_Smith@sophia.inria.fr>
Date: Thu, 17 Jul 1997 17:16:00 +0200 (MET DST)
Message-Id: <199707171516.RAA23401@www43.inria.fr>
To: RaphaŽl MARTIN <rmartin@iri.upc.es>
Cc: "'Jigsaw Mailing List'" <www-jigsaw@w3.org>

Hi,

Sorry for the delay, given your previous mail, it looks as if either:
a) Some of your resource stores are corrupted
b) You didn't set the followup attribute of the VirtualHostResource
   properly

Check b) first, it should be set to "root" (if it still exists in the
top of your server - it should). 

You may want to check though by using the ResourceSalvager - caution,
backup your config before running it... - it may also be a store
cycle, which will be cleaned up by the salvager.

Just to make sure, here is how I configure virtual hosts: I have a
machine x.inria.fr and xbis.inria.fr. Create a VHR, and add to it two
children (PassDirectory in general):

x.inria.fr:<port>
xbix.inria.fr:<port>
(where port is the port the server is running on, if not 80).

To access the admin, I simply go through:
http://x/Admin
As x doesn't match x.inria.fr nor xbis.inria.fr the "followup"
resource is used.

Hope this helps,
Anselm.

rmartin@iri.upc.es writes:
 > Hi,
 > 
 > I have explained a problem with virtual host : When I intent an access to an URL supported by a VH, I have a duplication of the name of the server...
 > 
 > That is not completly true... In fact, the duplication appears only when I intent to access to special resource ( resource Editor for instance)...
 > 
 > So, I think the problem come from  the implementation of those resources...
 > 
 > I will continue to look up for the bug...
 > 
 > But I would really appreciate a little help
 > 
 > RAF
 > 
 > 
Received on Thursday, 17 July 1997 11:16:17 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Monday, 9 April 2012 12:13:26 GMT