W3C home > Mailing lists > Public > www-international@w3.org > October to December 2002

RE: Problem in showing Japanise Wave dash

From: Maggie Yeung <maggie@sourcequest.com>
Date: Fri, 8 Nov 2002 10:21:05 -0800
To: "souravm" <souravm@infosys.com>
Cc: <www-international@w3.org>
Message-ID: <LNEPJEJIIFMJJAKNOHPOIEFICBAA.maggie@sourcequest.com>


I tried it on Netscape 4.7 on Linux, it shows no problem at all.  Both wave
dash and tilde look fine in the combo box.  However, I saw the same problem
on IE 6.0 as you described.  It really may be the browser problem

Maggie Yeung
maggie@sourcequest.com

-----Original Message-----
From: www-international-request@w3.org
[mailto:www-international-request@w3.org]On Behalf Of Shigemichi Yazawa
Sent: Friday, November 08, 2002 10:11 AM
To: souravm
Cc: www-international@w3.org
Subject: Re: Problem in showing Japanise Wave dash


At Sat, 09 Nov 2002 00:02:51 +0900,
souravm wrote:
>
> I'm facing some problem in displaying a Japanese character, WAVE DASH (縲
>
> , in Combo box. This Japanese character is being displayed properly as
> normal HTML text but it does not display in Combo box for UTF-8 encoding
> (getting displayed as box).
> The character is displayed properly if we change the encoding to
Shift-JIS.

I think this is a browser's problem. Try the attached HTMLs.

The result I got:

              WAVE DASH in OPTION      NCR       UTF-8
IE 6.0                                 box        OK
Mozilla 1.0.0 on Debian                 ?         ?

-------------------
Shigemichi Yazawa
yazawa@globalsight.com
Received on Friday, 8 November 2002 13:24:39 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Tuesday, 2 June 2009 19:16:59 GMT