W3C home > Mailing lists > Public > www-html@w3.org > September 2001

RE: A possible bug in xhtml1.1 dtd

From: Christian Wolfgang Hujer <Christian.Hujer@itcqis.com>
Date: Tue, 25 Sep 2001 11:19:14 +0200
To: "Webmaster@2kmediat.com" <webmaster@2kmediat.com>, <www-html@w3.org>
Message-ID: <000101c145a3$24e110c0$b82750d9@andromeda>
Hello,

this is a bug in XML Spy and MSXML.
I already have reported this bug to Altova, but I did not get any response
from them.
The XHTML DTDs work fine and do not have any bugs as far as I know.
They work fine with validators that strictly follow the XML specification.
As already said, XML Spy and MSXML have bugs and do not strictly follow the
XML specification.

Greetings

Christian Hujer

> -----Original Message-----
> From: www-html-request@w3.org [mailto:www-html-request@w3.org]On Behalf
> Of Webmaster@2kmediat.com
> Sent: Thursday, September 13, 2001 10:00 AM
> To: www-html@w3.org
> Subject: A possible bug in xhtml1.1 dtd
>
>
> Hi!
>
> I'm getting the following error when accessing xhtml1.1 DTD or any xhtml
> file .xml extension:
>
> Parameter entity must be defined before it is used. Error processing
> resource 'http://www.w3.org/TR/xhtml11/DTD/xhtml11.dtd'. Line 85,
> Position 2
> %xhtml-prefw-redecl.mod;
> DTD-error - entity 'xhtml-xlink.mod'() may not be used in this location"
>
> It is not a program error, cause I've doublechecked it with MSIE and
> XMLSpy(saxon and msxml engines). Both show the error exists. IE
> points it in
> xhtml11.dtd, xmlspy points it in xhtml-framework-1.mod file(ln53).
>
> Is it a bug or what ?
>
> Yours truly
>
> - keijo kortelainen -
> ---------------------
> 2K mediat
> http://www.2kmediat.com
>
>
>
>
>
Received on Tuesday, 25 September 2001 05:19:09 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Tuesday, 27 March 2012 18:15:49 GMT