W3C home > Mailing lists > Public > www-forms@w3.org > March 2003

Re: W3C XForms and Apache XMLForm

From: Mark Goldin <markgoldin@attbi.com>
Date: Sun, 30 Mar 2003 09:00:24 -0600
Message-ID: <000701c2f6cd$17b85480$4216f80c@server>
To: <www-forms@w3.org>

Nothing is happening when I click on any link. Windows flag is moving,
that's all.
Wizard demo does work from that mail.

Thanks, Mark
----- Original Message ----- 
From: "ivelin" <ivelin@apache.org>
To: "Mark Goldin" <markgoldin@attbi.com>; <www-forms@w3.org>
Sent: Sunday, March 30, 2003 8:56 AM
Subject: Re: W3C XForms and Apache XMLForm


>
> Thanks for the note.
> I've been testing the samples from multiple domains.
> Which specific link doesn't work and what do you get when you hit it.
> It will help if you send me your host name or IP so I can trace back any
> errors.
> Does this Wizard Demo link bring up a Welcome page?
> http://www.cocoonhive.org/xmlform/test/wizard/action
>
>
> -=Ivelin=-
> ----- Original Message -----
> From: "Mark Goldin" <markgoldin@attbi.com>
> To: <www-forms@w3.org>
> Sent: Sunday, March 30, 2003 6:12 AM
> Subject: Re: W3C XForms and Apache XMLForm
>
>
> >
> > I am trying to run samples from  http://www.xmlform.org but nothing is
> > happening. Do I need to have any components installed?
> >
> > Thanks, Mark
> >
> > ----- Original Message -----
> > From: "ivelin" <ivelin@apache.org>
> > To: <www-forms@w3.org>
> > Sent: Saturday, March 29, 2003 9:19 PM
> > Subject: Re: W3C XForms and Apache XMLForm
> >
> >
> > >
> > >
> > > I am now planning to bring the syntax up to date.
> > > Initially in the new standalone version and once it is stable then
into
> > > Cocoon.
> > >
> > > If you have any ideas in this area please let me know.
> > >
> > > -=Ivelin=-
> > >
> > >
> > >
>
Received on Sunday, 30 March 2003 10:00:22 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Saturday, 10 March 2012 06:21:54 GMT