W3C home > Mailing lists > Public > www-forms@w3.org > December 2002

AW: retaining previous settings in a select1

From: Roman Huditsch <roman.huditsch@hico.com>
Date: Mon, 16 Dec 2002 18:58:29 +0100
Message-ID: <0C79A363CB0321418927D0CB1AD0403C29A6E0@hicoetsrv000006.hico.local>
To: <tvraman@almaden.ibm.com>
Cc: <www-forms@w3.org>
Hi,

yes, of course you are right. I hesitated to submit the entire code, because it is quite a lot for a small eMail ;). But you can sure have it. Attached is my code and I would be really proud if you use it for your examples area. But please consider that the code is (unfortunately) still buggy and under development. 

wbr,
Roman

-----Ursprüngliche Nachricht-----
Von: T. V. Raman [mailto:tvraman@us.ibm.com]
Gesendet: Montag, 16. Dezember 2002 16:30
An: Roman Huditsch
Cc: www-forms@w3.org
Betreff: retaining previous settings in a select1



I'm confused, I dont see a repeat in your example, did you mean the
itemset?

Incidentally, would you be willing to contribute complete working
examples to the XForms WG for our Examples area?
We'll give you full credit, acknowledge your contribution  --for which
you'll probably be rewarded with even more spam than you already get :-)>>>>> "Roman" == Roman Huditsch <roman.huditsch@hico.com> writes:


    Roman> Hello all,

    Roman> Over the weekend I tried to work again on my XForms-based
    Roman> editor and doing this I came up with some more questions.
    Roman> I have a select1 within a repeat element where I can choose
    Roman> a name from names already contained within my instance
    Roman> data.  So far so good.  There is also a button for
    Roman> inserting new elements to my instance data. And there is
    Roman> the problem.  When I had a name selected within the select1
    Roman> and clicked the insert-button, new form fields appear as
    Roman> desired, but my previous name-selection doesn't show the
    Roman> right (selected) name any more.  The intersting thing is
    Roman> that when I submit the instance data, the values are set
    Roman> correctly. So I assume that there is either some kind of
    Roman> rendering bug or some error in my code.  What I would like
    Roman> to have is that all my previous settings are retained when
    Roman> new form fields are inserted.  Can you help me with this
    Roman> problem, please?

    Roman> <xforms:select1 ref="tm:instanceOf/tm:topicRef/@xlink:href"
    Roman> class="topicInstanceOf"> <xforms:choices> <xforms:item>
    Roman> <xforms:label>nein</xforms:label> <xforms:value />
    Roman> </xforms:item> </xforms:choices> <xforms:itemset
    Roman> nodeset="/tm:topicMap/tm:topic/tm:baseName/tm:baseNameString[string-length()!=0]">
    Roman> <xforms:label ref="." /> <xforms:value ref="../../@id" />
    Roman> </xforms:itemset> </xforms:select1>

    Roman> wbr, Roman

-- 
Best Regards,
--raman
------------------------------------------------------------
T. V. Raman:  PhD (Cornell University)
IBM Research: Human Language Technologies
Architect:    Conversational And Multimodal WWW Standards
Phone:        1 (408) 927 2608   T-Line 457-2608
Fax:        1 (408) 927 3012     Cell: 1 650 799 5724
Email:        tvraman@us.ibm.com
WWW:      http://www.cs.cornell.edu/home/raman
AIM:      TVRaman
PGP:          http://emacspeak.sf.net/raman.asc
Snail:        IBM Almaden Research Center,
              650 Harry Road
              San Jose 95120


Received on Monday, 16 December 2002 12:59:09 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Saturday, 10 March 2012 06:21:54 GMT