W3C home > Mailing lists > Public > www-forms-editor@w3.org > June 2012

Re: 10.14 The load Element

From: Steven Pemberton <Steven.Pemberton@cwi.nl>
Date: Thu, 07 Jun 2012 16:24:23 +0200
To: "Steven Pemberton" <Steven.Pemberton@cwi.nl>, "John Boyer" <boyerj@ca.ibm.com>
Cc: "www-forms-editor@w3.org" <www-forms-editor@w3.org>
Message-ID: <op.wfjearvcsmjzpq@steven-portege-z835>
On Thu, 07 Jun 2012 01:54:55 +0200, John Boyer <boyerj@ca.ibm.com> wrote:

> Hi Steven,
>
> Yes, this is already documented as erratum #10.
>
> http://www.w3.org/MarkUp/Forms/wiki/XForms_1.1_First_Edition_Errata#Erratum_10:_Typo_in_load_action_description

Aha! I thought I had already reported it.

Then this document should link to the above wiki:

	http://www.w3.org/2009/10/REC-xforms-20091020-errata.html

Best wishes,

Steven

>
> Cheers,
> John M. Boyer, Ph.D.
> Distinguished Engineer, IBM Forms and Smarter Web Applications
> IBM Canada Software Lab, Victoria
> E-Mail: boyerj@ca.ibm.com
>
> Twitter: http://twitter.com/johnboyerphd
> Blog: http://www.ibm.com/developerworks/blogs/page/JohnBoyer
> Blog RSS feed:
> http://www.ibm.com/developerworks/blogs/rss/JohnBoyer?flavor=rssdw
>
>
>
>
>
> From:   "Steven Pemberton" <Steven.Pemberton@cwi.nl>
> To:     "www-forms-editor@w3.org" <www-forms-editor@w3.org>
> Date:   06/06/2012 08:53 AM
> Subject:        10.14 The load Element
>
>
>
> http://www.w3.org/TR/xforms/#action-load
>
> "The URI specifying the link to traverse may be pointed to by the Single
> Node Binding attributes, if given, or by the resource attribute or the
> name child element."
>
> "name" should be "resource". (The link is to the right place).
>
> Steven
>
Received on Thursday, 7 June 2012 14:25:37 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Thursday, 7 June 2012 14:25:38 GMT