W3C home > Mailing lists > Public > www-dom@w3.org > January to March 2012

[Bug 16426] New: Non-existent reference to a 'child' in the pre-remove algorithm

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Mon, 19 Mar 2012 05:18:00 +0000
To: www-dom@w3.org
Message-ID: <bug-16426-4009@http.www.w3.org/Bugs/Public/>
https://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=16426

           Summary: Non-existent reference to a 'child' in the pre-remove
                    algorithm
           Product: WebAppsWG
           Version: unspecified
          Platform: All
        OS/Version: All
            Status: NEW
          Severity: minor
          Priority: P2
         Component: DOM
        AssignedTo: annevk@opera.com
        ReportedBy: manish.tripathi.777@gmail.com
         QAContact: public-webapps-bugzilla@w3.org
                CC: mike@w3.org, www-dom@w3.org


http://dvcs.w3.org/hg/domcore/raw-file/tip/Overview.html#concept-node-pre-remove

Either all instances of the word 'child' in items 1,2,3 should be replaced by
the word 'node', or the word 'node' should be replaced by the word 'child' in
the title of the algorithm. 

As it stands now, the algorithm announces that it takes a 'node' as an input,
but later references it as a 'child' (shown in the extract below by embedding
the respective words in ****):

=======================================================
To pre-remove a **node** from a parent, run these steps:
    1. If **child's** parent is not parent, throw a "NotFoundError" exception
and terminate these steps.
    2. Remove **child** from parent.
    3. Return **child**. 
=======================================================

-- 
Configure bugmail: https://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.
Received on Monday, 19 March 2012 05:18:02 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Friday, 22 June 2012 06:14:09 GMT