W3C home > Mailing lists > Public > www-amaya@w3.org > October to December 2010

Re: Amaya: unable to view figures in a web page

From: Peter Kerr <p.kerr@auckland.ac.nz>
Date: Fri, 3 Dec 2010 08:53:05 +1300
Cc: "www-amaya@w3.org" <www-amaya@w3.org>
Message-Id: <ED3581F7-630F-4CE5-B69D-1AC1B9DD3D8E@auckland.ac.nz>
To: Alma Hunt <ayesha.nk@gmail.com>
On 2/12/2010, at 11:53 PM, Alma Hunt wrote:

> I am using Amaya 11.3 ver on the Windows XP Platform. I have created a web
> page in which I have numbered list. 
> 
> Below is the code in a  procedure where I have inserted figures. Please note
> that the numbering will not be right in this code. 
> To get the numbering right, I remove the <ol> tags in between. When I
> refresh the page, the figures have disappeared. 
> This is the first time I am encountering this problem. Kindly help me in
> solving this.
> 
> 
> 
> <ol>
>  <li>Select the Help menu to view the available options.</li>
> </ol>
> 
> <p> Images/Eclipse Plugin Images/1.gif </p>
> <ol>
>  <li>Click Software Updates. This opens the Software Updates and
>    Add-ons page.</li>
> </ol>

> [snip]

By removing the intermediate </ol> <ol>
you have placed a <p>...</p> within the ordered list.
This is illegal unless the <p> is also inside an <li>.

Curiously both Safari and Firefox on MacOS 10.6 
render your example as you intended, graceful failure
in the face of incorrect markup...

Peter Kerr
Received on Thursday, 2 December 2010 19:53:46 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Wednesday, 7 January 2015 14:53:42 UTC