W3C home > Mailing lists > Public > www-amaya@w3.org > October to December 2008

Re: Amaya 10.1-pre5 WinXP bug: Amaya deletes entity characters

From: Laurent Carcone <carcone@w3.org>
Date: Wed, 22 Oct 2008 17:35:17 +0200
Message-ID: <48FF4835.3080605@w3.org>
To: Bartolomé Sintes Marco <bartolomesintes@ono.com>
CC: www-amaya@w3.org

Hi Bartolome,

We have fixed that problem on cvs version.
Thanks

Laurent



Laurent Carcone wrote:
>
> Hello Bartolome,
>
> Indeed, Amaya deletes some contiguous entities at parsing and editing.
> It's quite annoying, we'll investigate this problem, it seems older 
> than the last snapshot.
> I'll create a bug report in bugzilla.
>
> Thanks for pointing this out.
> Laurent Carcone
>
>
> Bartolomé Sintes Marco wrote:
>
>> Hi,
>>
>> Amaya 10.1-pre5 for WinXP deletes some entity characters when saving 
>> and reloading a document.
>>
>> Steps to reproduce:
>> 1. Create a new XHTML 1.0 Strict document
>> 2. Insert some entity characters (for instance, Special characters > 
>> Binary relations > tilde => &sim;)
>> source code: <p>&sim;&sim;&sim;</p>
>> 3. Save and reload the document
>> 4. Type a new paragraph and write some characters (for instance, "aaa")
>> 5. Save and reload the document
>> expected source code:
>> <p>&sim;&sim;&sim;</p>
>> <p>aaa</p>
>> generated source code:
>> <p>&sim;</p>
>> <p>aaa</p>
>>
>> Best regards,
>> Bartolomé Sintes
>> http://www.mclibre.org
>>
>>
>>
>>
>
>
>
>
Received on Wednesday, 22 October 2008 15:38:51 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Wednesday, 7 January 2015 14:53:40 UTC