W3C home > Mailing lists > Public > www-amaya@w3.org > October to December 2007

Re: Amaya Runs, but cannot see it

From: Vartkes <arax@pt.lu>
Date: Wed, 07 Nov 2007 10:24:19 +0100
Message-ID: <47318443.7000803@pt.lu>
To: Irene.Vatton@inrialpes.fr
CC: Christian Ræbild <craebild@parknet.dk>, www-amaya@w3.org


Irene Vatton wrote:
> On Saturday 03 November 2007 11:10, Vartkes wrote:
>   
>> Christian, thanks for the reply. Unfortunately, Amaya was not in the
>> Windows toolbar either, so 'maximise' was not possible.
>> I found a solution - I uninstalled Amaya normally, then I went and
>> deleted the remnant directory in C:\Documents and
>> Settings\<username>\amaya (for some reason the uninstall had not removed
>> this). On re-installing, everyting was normal once again.
>>
>> Great program - but it had me worried for a while. I think the problem
>> is a buggy 'uninstall'
>>     
>
> The directory C:\Documents and Settings\<username>\amaya keeps user's 
> preferences, then uninstalling a previous version to get a new one should not 
> remove these preferences.
> I suspect in your case a conflict between a old Amaya version
> using iso-8859-1 coded files and the new version using utf-8 coded files.
>
>   
Thank Irene,

Yes, I did play around with the 'preview' version Win XP-9.99  (new 
version ? ) , then I  installed the stable version (Win-XP-9.55-3).

If amaya-WinXP-9.55-3 counts as 'old', then your explanation makes sense.
Received on Wednesday, 7 November 2007 09:25:59 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Tuesday, 1 April 2014 11:01:47 UTC