W3C home > Mailing lists > Public > www-amaya@w3.org > July to September 2003

Re: One problem carried over, and a new one (Amaya 8.1a)

From: Irene Vatton <irene.vatton@inrialpes.fr>
Date: Wed, 13 Aug 2003 10:03:58 +0200
To: Steven Gilham <steven.gilham@eu.citrix.com>
Cc: www-amaya@w3.org
Message-Id: <20030813100358.53a3b260.irene.vatton@inrialpes.fr>

On Tue, 12 Aug 2003 10:51:37 +0100
Steven Gilham <steven.gilham@eu.citrix.com> wrote:

> Using Amaya 8.1a on Win2k Advanced Server
> 
> 1) Newly spotted problem - empty referrer
> 
> Following a link of the form http://validator.w3.org/check/referer leads to
> the page http://validator.w3.org/check?uri= 

This seems a problem with the libwww. Isn't it?

> 2) Problem carried forwards from 7.x - using the following works if the page
> loaded and the css file are in the same directory on the local host
> 
> <style type="text/css" media="screen">@import url( site.css );</style>

> and such CSS as Amaya supports (i.e. we expect positioning not to work yet)
> is carried out; but when the files are placed on a web-server, it does not
> (though Mozilla 1.4 and IE6 resolve it); and the CSS files are fetched
> (according to the status line)

I made the test on unix and windows versions and it worked well.
I detected a trouble with CSS after a synchronize and I will fix it as soon as 
possible, but I guess it's not the problem you mentionned.
Could you point me to an existing page that shows the problem?

     Irene.
-----
Irène Vatton                     INRIA Rhône-Alpes
INRIA                               ZIRST
e-mail: Irene.Vatton@inria.fr       655 avenue de l'Europe
Tel.: +33 4 76 61 53 61             Montbonnot
Fax:  +33 4 76 61 52 07             38334 Saint Ismier Cedex - France
Received on Wednesday, 13 August 2003 04:04:11 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Tuesday, 1 April 2014 11:01:40 UTC