W3C home > Mailing lists > Public > www-amaya@w3.org > July to September 2003

Re: Can't set background color - new bug in 8.1a

From: John Russell <ve3ll@rac.ca>
Date: Mon, 4 Aug 2003 09:19:41 -0400 (EDT)
To: Juan Lanus <jlanus@netscape.net>
Cc: www-amaya@w3.org
Message-ID: <3F2E2566.13533.9E0EF@localhost>




Juan is correct!!  for the BACKGROUND (ie right click color
pick)  there is a span placed but no style attribute to set the 
background color....  this is also true in win 98 version !!

Hi, John

It's not the text colour but the background's.
Text colour works normally.
JL


John Russell wrote:

>in win98 version, if i go into a paragraph or whatever then
>SELECT THE TEXT TO BE COLORED then STYLE --> Color -->pick one
>it works ....  it sets a span style="foobar" to do color with style 
>property ok.....   but if nothing selected only span is set ... if 
>you do style/color then type text without moving cursor , you will 
>see new text in selected color ....
>---------- replying to -----------
>In Windows2000 pro I do:
>  + select some text (usually in <pre> tags, but any)
>  + open menu Style ==> Colors ...
>  + right click a color
>The background color is not set. It only sets the <span> tags, no colors.
>
>This bug is new as of 8.1a, in 8.1 it worked like a charm.
>
>Thanks as always to the Amaya team
>--
>Juan Lanus
>TECNOSOL
>Argentina
>
>--
>john russell ve3ll@rac.ca [those are L's as in LLAMA]
>http://home.cogeco.ca/~ve3ll
>http://home.cogeco.ca/~trains
>http://home.cogeco.ca/~cipher
>
>
>  
>

--
john russell ve3ll@rac.ca [those are L's as in LLAMA]
http://home.cogeco.ca/~ve3ll
http://home.cogeco.ca/~trains
http://home.cogeco.ca/~cipher
Received on Monday, 11 August 2003 08:33:59 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Tuesday, 1 April 2014 11:01:40 UTC