W3C home > Mailing lists > Public > www-amaya@w3.org > July to September 2001

Re: SVG bugs - use and image

From: Charles McCathieNevile <charles@w3.org>
Date: Tue, 18 Sep 2001 02:51:38 -0400 (EDT)
To: Amaya List <www-amaya@w3.org>
Message-ID: <Pine.LNX.4.30.0109180247120.27056-100000@tux.w3.org>
Oh, mistake.

The use element had been placed inside a group that was not supposed to
display. But it still seemed to behave strangely. (I was using an external
reference - it seems to work OK is the symbol is in the same file as in
http://www.w3.org/1999/09/poulet.svg - the external symbol file that also
uses the symbol a couple of times)

cheers

Chaals

On Tue, 18 Sep 2001, Charles McCathieNevile wrote:

  I am not sure of the status of these - they may have been fixed in the CVS
  version.

  Using Amaya release 5.1 for Windows 98 on VirtualPC the use and image
  elements do not behave properly for the following picture:
  http://www.w3.org/1999/09/SVG-access/koe.svg

  The image element generates a big broken picture icon. The use element does
  nothing at all.

  Charles



-- 
Charles McCathieNevile    http://www.w3.org/People/Charles  phone: +61 409 134 136
W3C Web Accessibility Initiative     http://www.w3.org/WAI    fax: +1 617 258 5999
Location: 21 Mitchell street FOOTSCRAY Vic 3011, Australia
(or W3C INRIA, Route des Lucioles, BP 93, 06902 Sophia Antipolis Cedex, France)
Received on Tuesday, 18 September 2001 02:51:38 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Wednesday, 7 January 2015 14:53:24 UTC