W3C home > Mailing lists > Public > www-amaya@w3.org > July to September 2001

Re: <a name="NAME"> anchors not working

From: George Herson <gherson@snet.net>
Date: Sat, 04 Aug 2001 14:02:27 -0400
Message-ID: <3B6C38B3.2030307@snet.net>
To: John Russell <ve3ll@rac.ca>
CC: www-amaya@w3.org
Yes! Replaced my <br> tags w/ <p></p> and that did it. (looks better, too)

Thx much!

John Russell wrote:

> what was happening -- amaya shifts control to the closest BLOCK
> structure that the target is in.  But you did not have any BLOCK
> element in most cases....  each target should be enclosed in a
> paragraph block to enable browser to find start for display purposes.
> 
.

.
.

>>>On 3 Aug 2001, at 10:07, George Herson wrote:
>>>
>>>>hi.
>>>>
>>>>I'm not having much luck getting name anchors to work.  For example, in 
>>>>one page i have this:
>>>><a href="#Websites">Websites</a>
>>>>.
>>>>. (much text deleted)
>>>>.
>>>><a name="Websites"><b>Websites</b></a>
>>>>
>>>>When i click on the href="#Websites" link above the text does shifts 
>>>>downward slightly but nowhere near the name="Websites" target.  Why?
>>>>
>>>>My Amaya is v5.1 (binary libc6 downloaded yesterday) on linux 2.4.2.
>>>>
>>>>These links did work on Mozilla 0.9.2.
>>>>
>>>>thank you,
>>>>george
>>>>
>>>>(I searched the w3 archives [on "<a name" and "name anchor"] w/o luck.)
>>>>
> 
> 
> John Russell, VE3LL@RAC.CA
> http://www.cgocable.net/~jrussel
> 
> Be sure to check your HTML markup code
> tags by using http://validator.w3.org or
> http://www.htmlhelp.com/tools/validator/
> 
> 
> 
Received on Saturday, 4 August 2001 13:55:03 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Wednesday, 7 January 2015 14:53:24 UTC