W3C home > Mailing lists > Public > www-amaya@w3.org > April to June 2001

hyperjump displays

From: John Russell <ve3ll@rac.ca>
Date: Sat, 26 May 2001 13:10:27 -0400
To: www-amaya@w3.org
Message-ID: <3B0FAB43.7972.9E05A6@localhost>
Further browsing of my other pages shows that this
redisplay problem does not occur on all pages.

What is different on the front page is that the first 
and last paragraphs on that page are not defaulted
Both the first paragraph has font change and the last
paragraph have font changes in the stylesheet
 first by class hide and the last by id biguns ...

does this help in isolating the bugs ???

here is the style sheet if needed---->>>

a {text-decoration:none}
a:visited {color:navy; background-color:transparent;text-decoration:underline}
a:link {color:blue; background-color:transparent; text-decoration:underline}
a:hover {color:red; background-color:transparent; text-decoration:none}
a:active {color:red; background-color:transparent; text-decoration:none}

body {margin-left: .3in; margin-right: .3in;
      color: black; background: #FFEBCD}

font {color: black; background-color: transparent}
		
dt {font-weight: bold; margin-top: 1em}

h1 {font-family: cursive}
	
hr {margin-top:10px; margin-bottom:10px}

li.d {margin-bottom: 1em}

ol.b {font-weight: bold}
ol {font-weight: normal}

p.hide {font-size:2pt; background-color:transparent; color:#FFEBCD}
p {text-indent: .3in}

span.b {color:black; font-weight:bold; background-color:transparent}
span {color:red; background-color:transparent}

table {margin-bottom:.1in;}

#biguns {font:14pt bold Arial; background-color:transparent}

John Russell, VE3LL@RAC.CA
http://www.cgocable.net/~jrussel
Please send complaints to my legal reps
Dewey, Cheatum & Howe  ATTN: Sue Alotte
Received on Saturday, 26 May 2001 13:10:28 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Tuesday, 1 April 2014 11:01:36 UTC