W3C home > Mailing lists > Public > w3c-wai-ig@w3.org > July to September 2002

Re: Tab Order in Forms

From: Julian <j@simweed.com>
Date: Thu, 11 Jul 2002 21:29:28 +0100
Message-ID: <000901c22919$a8a60910$e421c250@server>
To: "WAI \(E-mail\)" <w3c-wai-ig@w3.org>

I don't think has anything to do with the labels. I took out the labels and
it still does the same (IE5.5 Win). Also tested in NS6.2 and Lynx and it was
fine, with or without labels.

An interesting problem but is this the place to carry on this thread?

Julian Scarlett


---- Original Message -----
From: "Josh Hughes" <josh@deaghean.com>
To: "WAI (E-mail)" <w3c-wai-ig@w3.org>
Sent: Thursday, July 11, 2002 7:27 PM
Subject: Re: Tab Order in Forms


>
> Hey Randal,
> I tested in WinIE6. The problem seems to be that the browser doesn't
> recognize multiple labels for form controls that refer to the same value
> (both refer to the 'childCare' value).
>
> I assume it's a browser glitch inherent to IE6. I also tested in Mozilla
and
> MacIE5, and it tabs fine.
>
> Hope this helps,
>
>
> Josh
>
>
> --
> Josh Hughes
> Electronic Publications Web Design Assistant
> George Mason University
>
> >
> > I'm having a problem with a form I'm putting together.  Basically, I
can't
> > use the keyboard to tab to the "No" option.  Does anyone see anything
wrong
> > with my markup that might be causing this?
> >
> > <span class="label">Do you need child care for your children?</span>
> > <label for="childCareYes">Yes</label>
> > <input type="radio" id="childCareYes" name="childCare" value="y" />
> > <label for="childCareNo">No</label>
> > <input type="radio" id="childCareNo" name="childCare" value="n" />
> >
> > Randal Rust
> > Covansys, Inc.
> > Columbus, OH
>
Received on Thursday, 11 July 2002 15:57:59 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Tuesday, 19 July 2011 18:14:05 GMT