W3C home > Mailing lists > Public > w3c-wai-ig@w3.org > April to June 2002

RE: Labels in Netscape

From: Andrew Johns <andrew.johns@jkd.co.uk>
Date: Tue, 25 Jun 2002 10:57:54 +0100
Message-ID: <FDFC0668A850D246BC4231715D94904E266C20@uranus.jkd.co.uk>
To: <w3c-wai-ig@w3.org>

Thanks for the info.  I've since found that cause of my problem.  The "text-align: center" declaration on the body element makes the labels disappear.  I used this declaration due to the the box model workaround, so I think I need to keep it in, which means I now need to find another workaround to fix a workaround :D

Regards,

Andy





-----Original Message-----
From: David Woolley [mailto:david@djwhome.demon.co.uk]
Sent: 24 June 2002 22:21
To: w3c-wai-ig@w3.org
Subject: Re: Labels in Netscape



> 
> 
> I've been implementing a label on a form, and during testing I found it to be rather buggy in various Netscape browsers.
> 
> * on NN6.2 it seemed to be fine;

Early Netscape 6s (even, I think 6.2) are considered only beta test quality
by the Mozilla developers.  It is really not reasonable to design for them.
I believe Netscape are going to use Netscape 7 as the label for the version
based on the version of Mozilla that is considered to be of release quality.

It can be argued that people using NN6 at all are likely to be updating
rapidly.


_____________________________________________________________________
VirusChecked by the Incepta Group plc
_____________________________________________________________________
Received on Tuesday, 25 June 2002 05:57:55 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Tuesday, 19 July 2011 18:14:05 GMT