W3C home > Mailing lists > Public > w3c-dist-auth@w3.org > October to December 2001

Re: web folders incompatibility?

From: Greg Stein <gstein@lyra.org>
Date: Mon, 5 Nov 2001 04:22:44 -0800
To: Julian Reschke <julian.reschke@gmx.de>
Cc: w3c-dist-auth@w3.org
Message-ID: <20011105042244.W13242@lyra.org>
Totally unrelated to that.

Sheesh. And I left out the most important part. The setting of xml:lang is
what blows it up.

Cheers,
-g

On Mon, Nov 05, 2001 at 09:45:51AM +0100, Julian Reschke wrote:
> If you are doing this with mod_dav, you might be hitting the bug (in
> mod_dav) I have reported recently:
> 
> <http://lists.w3.org/Archives/Public/w3c-dist-auth/2001OctDec/0041.html>
> 
> Do you have a trace to verify?
> 
> > -----Original Message-----
> > From: w3c-dist-auth-request@w3.org
> > [mailto:w3c-dist-auth-request@w3.org]On Behalf Of Greg Stein
> > Sent: Monday, November 05, 2001 4:52 AM
> > To: w3c-dist-auth@w3.org
> > Subject: web folders incompatibility?
> >
> >
> > It seems that I just ran into a problem with Web Folders and wondered if
> > anybody else has seen this. Or if my assumptions are mistaken :-)
> >
> > I set a property on a file like so:
> >
> >     <prop3 xml:lang="de">x</prop3>
> >
> > There is no default namespace defined. When I select "Properties" in a Web
> > Folder, it pops up an error dialog saying "Unable to display properties."
> >
> > I've narrowed it down to exactly this property. Just setting this
> > one single
> > property on a file will do it.
> >
> > Has anybody else seen this? Or duplicate it?
> >
> > The User-Agent is "Microsoft Data Access Internet Publishing
> > Provider DAV 1.1"
> >
> > Cheers,
> > -g
> >
> > --
> > Greg Stein, http://www.lyra.org/
> >

-- 
Greg Stein, http://www.lyra.org/
Received on Monday, 5 November 2001 07:16:30 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Tuesday, 2 June 2009 18:43:58 GMT