W3C home > Mailing lists > Public > spec-prod@w3.org > October to December 2010

Re: <br> from <br />

From: Shane McCarron <shane@aptest.com>
Date: Thu, 09 Dec 2010 16:08:49 -0600
Message-ID: <4D015371.5060600@aptest.com>
To: Eliot Graff <eliotgra@microsoft.com>
CC: "spec-prod@w3.org" <spec-prod@w3.org>
It's by design.  However, if you have respec generate XHTML it should 
leave them in place?

On 12/9/2010 3:14 PM, Eliot Graff wrote:
>
> Hi.
>
> ReSpec is stripping out my self-closing <br /> tags and leaving them 
> without the trailing slash, as in the following (polyglot markup 
> requires the closing slash).
>
> Source:
>
> <p>
>
> <code>Content-type: text/html; charset=utf-8</code>
>
> <br />
>
>                                                                 or
>
> <br />
>
> <code>Content-type: text/html; charset=utf-16</code>
>
> </p>
>
> Post-ReSpec:
>
> <p>
>
> <code>Content-type: text/html; charset=utf-8</code>
>
> <br>
>
>                                                                 or
>
> <br>
>
> <code>Content-type: text/html; charset=utf-16</code>
>
> </p>
>
> Is this by design? If not, is there a place to log a bug to have this 
> behavior changed?
>
> Thanks,
>
> Eliot
>

-- 
Shane P. McCarron                          Phone: +1 763 786-8160 x120
Managing Director                            Fax: +1 763 786-8180
ApTest Minnesota                            Inet: shane@aptest.com
Received on Thursday, 9 December 2010 22:09:22 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Saturday, 10 March 2012 06:19:17 GMT