W3C home > Mailing lists > Public > site-comments@w3.org > September 2012

Re: [Moderator Action] Having problems getting to validator.w3.org site

From: Ian Jacobs <ij@w3.org>
Date: Wed, 19 Sep 2012 15:27:11 -0500
Cc: "site-comments@w3.org Comemnts" <site-comments@w3.org>, Thomas Gambet <tom@w3.org>
Message-Id: <3A1172F5-ECC2-4FA8-B279-FE3E8A499F75@w3.org>
To: Tim Herlocker <TimHe@ashn.com>

On 19 Sep 2012, at 3:17 PM, Tim Herlocker wrote:

> Hi,
>  
> I am having intermittent problems getting to the validator.w3.org web site from within my organization.
> It appears to be an internet routing issue as I can often get it to work by forcing the traffic exiting my organization to take a certain path but then it will stop working after a while until I force it to go out our other outlet to the internet.
> I was wondering if you have noticed this issue with other customers on your end with this web site?

Adding my colleague Tom.

Ian

>  
> Tim Herlocker
> System Administrator
> Information Technology
> American Specialty Health
> Ext 3716
>  
> 
> 
> CONFIDENTIALITY NOTICE: This e-mail, and any attachments, are intended solely for the use of the intended recipient and may contain information that is confidential, proprietary, copyrighted and/or legally privileged. Any unauthorized disclosure, distribution, or use of this information is prohibited. If you are not the intended recipient, and have received this message in error, please notify the sender immediately by reply e-mail and destroy all copies of the original message and any attachments. Your compliance is appreciated.
> 

--
Ian Jacobs (ij@w3.org)    http://www.w3.org/People/Jacobs/
Tel:                                      +1 718 260 9447
Received on Wednesday, 19 September 2012 20:27:16 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 24 October 2012 16:21:34 GMT