W3C home > Mailing lists > Public > site-comments@w3.org > February 2012

Re: Bugzilla contents got truncated at first non-ASCII character

From: Ian Jacobs <ij@w3.org>
Date: Tue, 28 Feb 2012 06:33:43 -0600
Cc: site-comments@w3.org
Message-Id: <FFFDB0EE-5C07-4EF8-B618-9F5BCCB96B64@w3.org>
To: Hugues De Keyzer <w3c@hugues.info>

On 27 Feb 2012, at 12:02 PM, Hugues De Keyzer wrote:

> Dear sirs,
> 
> While accessing a bug report I made some time ago
> [http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=12444], I noticed that
> most of its contents disappeared. I realized that the contents of any
> part got truncated at the first non-ASCII character. I’m using
> typographic quotes (in UTF-8) and apostrophes, and these are
> non-ASCII. At the time of the report, everything was displayed
> correctly, but not anymore. Maybe this happened during an upgrade (or
> a migration) of the Bugzilla installation?
> 
> I hope that this is only a display problem and that the contents are
> still there, and that this can be corrected.

Hello Hugues,

I am looking at the page and it looks ok to me. For example, all the comments look "intact" and I see a footer.

I don't see any typographic quotes, however. Where did you say you typed them?

Ian


> 
> Kind regards,
> 
> Hugues De Keyzer
> 
> La sola konstanto en la vivo estas la ŝanĝo.
> The only constant in life is change.
>   -- www.wikipedia.org
> 
> 
> 
> 
> 
> 

--
Ian Jacobs (ij@w3.org)    http://www.w3.org/People/Jacobs/
Tel:                                      +1 718 260 9447
Received on Tuesday, 28 February 2012 12:33:49 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 24 October 2012 16:21:34 GMT