W3C home > Mailing lists > Public > site-comments@w3.org > January 2010

Re: xml schema validator page drawing a blank

From: Ian Jacobs <ij@w3.org>
Date: Tue, 26 Jan 2010 14:07:09 -0600
To: William Rosmus <wrosmus@intellimec.com>
Message-Id: <2F1571FD-E6C5-4D3E-9C0F-C4D7B285AC3B@w3.org>
Cc: <site-comments@w3.org>

On 26 Jan 2010, at 10:34 AM, William Rosmus wrote:

> When I go to this page on your site:
>
> http://www.w3.org/2001/03/webdata/xsv
>
> Nothing shows up. Blank page. Is it you or me?  I canít see anything  
> on this page using either Firefox or Internet Explorer. I have no  
> issues with other sites.
>

Thanks for the heads-up; it looks like an issue on our end. I'll  
follow up.

  _ Ian

> Regards,
>
> Bill Rosmus
> Business Systems Analyst
>
> Tel    +1 519.745.8887 x4321
> Fax  +1 519.745.9774
> Email  wrosmus@intellimec.com
>
> www.intellimec.com  |  www.iLane.com  |  www.drivesync.com
>
>
> Intelligent Mechatronic Systems Inc.
> 435 King Street North Waterloo, ON N2J 2Z5
> This e-mail message is confidential, may be privileged and is  
> intended for the exclusive use of the addressee. Any other person is  
> strictly prohibited from disclosing, distributing or reproducing it.  
> If the addressee cannot be reached or is unknown to you, please  
> inform us immediately and delete this e-mail message and destroy all  
> copies. Thank you.
>

--
Ian Jacobs (ij@w3.org)    http://www.w3.org/People/Jacobs/
Tel:                                      +1 718 260 9447
Received on Tuesday, 26 January 2010 20:07:11 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 24 October 2012 16:21:32 GMT