W3C home > Mailing lists > Public > public-xml-schema-testsuite@w3.org > January 2007

[Bug 4131] Microsoft "schema" test set, schAn

From: <bugzilla@wiggum.w3.org>
Date: Tue, 02 Jan 2007 15:39:38 +0000
CC:
To: public-xml-schema-testsuite@w3.org
Message-Id: <E1H1ljm-0003aH-LZ@wiggum.w3.org>

http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=4131

           Summary: Microsoft "schema" test set, schAn
           Product: XML Schema Test Suite
           Version: 2006-11-06
          Platform: PC
        OS/Version: Windows XP
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: Microsoft tests
        AssignedTo: ht@inf.ed.ac.uk
        ReportedBy: mike@saxonica.com
         QAContact: public-xml-schema-testsuite@w3.org


In the Microsoft "schema" test set, the following three tests follow the same
pattern

   <test group="schA2" name="schA2.i"/>
   <test group="schA5" name="schA5.i"/>
   <test group="schA7" name="schA7.i"/>

In each case there is a mix of schemas preloaded by the test driver, and
identified using xsi:schemaLocation; in each case the expected result is that
the instance is invalid; but it's not clear why. The instances all seem to be
valid. But the tests are very dependendent on the precise rules for selecting a
schema for validation, which the spec leaves somewhat implementation-defined.
Received on Tuesday, 2 January 2007 15:39:50 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Tuesday, 8 January 2008 14:21:56 GMT