W3C home > Mailing lists > Public > public-xml-processing-model-wg@w3.org > August 2010

Re: Subversion access to tests.xproc.org?

From: Innovimax W3C <innovimax+w3c@gmail.com>
Date: Mon, 2 Aug 2010 15:19:40 +0200
Message-ID: <AANLkTi=fKggsL29i_s_MsyQ2q5yjqYWqX+oKBPErjTTT@mail.gmail.com>
To: Norman Walsh <ndw@nwalsh.com>
Cc: public-xml-processing-model-wg@w3.org
Norm,

It work for me

svn update --revision HEAD xproc-tests
[15:19:10] - At revision 567.
[15:19:11] - Refreshing files state...
[15:19:11] - Refresh done

Regards,

Mohamed

On Mon, Aug 2, 2010 at 3:00 PM, Norman Walsh <ndw@nwalsh.com> wrote:

> Hi folks,
>
> I'm having trouble getting Subversion access to the test suite, but I
> can't tell if the problem is in the server or in the wonky hotel wifi.
> Can someone who has the repository checked out run 'svn update' for me
> and report whether it succeeds or fails?
>
> I get:
>
> svn: Server sent unexpected return value (400 Bad Request) in response to
> REPORT request for '/tests/!svn/vcc/default'
>
>                                        Be seeing you,
>                                          norm
>
> --
> Norman Walsh <ndw@nwalsh.com> | The richness of life lies in memories
> http://nwalsh.com/            | we have forgotten.--Cesare Pavese
>



-- 
Innovimax SARL
Consulting, Training & XML Development
9, impasse des Orteaux
75020 Paris
Tel : +33 9 52 475787
Fax : +33 1 4356 1746
http://www.innovimax.fr
RCS Paris 488.018.631
SARL au capital de 10.000 
Received on Monday, 2 August 2010 13:20:09 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Monday, 2 August 2010 13:20:10 GMT