W3C home > Mailing lists > Public > public-xml-processing-model-comments@w3.org > January 2009

[closed] Re: exclude-inline-prefixes (err:XS0057, err:XS0058)

From: Norman Walsh <ndw@nwalsh.com>
Date: Wed, 28 Jan 2009 08:01:50 -0500
To: public-xml-processing-model-comments@w3.org
Message-ID: <m2vdrzr3cx.fsf@nwalsh.com>
Toman_Vojtech@emc.com writes:
> Hi all,
>
> I have a question about err:XS0057 (and err:XS0058 as well)
>
> Section 5.12 says:
>
> "It is a static error (err:XS0057) if a namespace prefix is used within
> the exclude-inline-prefixes attribute and there is no namespace binding
> in scope for that prefix."
>
> And:
>
> "It is a static error (err:XS0058) if the value #default is used within
> the exclude-inline-prefixes attribute and there is no default namespace
> in scope."
>
> --
>
> Is the processor supposed to check this everytime
> @exclude-inline-prefixes is specified (on p:library, p:declare-step,
> p:inline) or only when it actually *uses* the list of excluded prefixes
> (that is, during parsing the contents of p:inline)?
>
> I think the former is the expected behavior, but I am just not sure.

Per the minutes of 18 Dec, it is the former behavior. Also per those
minutes, the editor has harmonized err:XS0051 and err:XS0057 to be
more consistent (with each other).

                                        Be seeing you,
                                          norm

-- 
Norman Walsh <ndw@nwalsh.com> | So, are you working on finding that bug
http://nwalsh.com/            | now, or are you leaving it until later?
                              | Yes.

Received on Wednesday, 28 January 2009 13:02:35 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 28 January 2009 13:02:36 GMT