W3C home > Mailing lists > Public > public-xg-lld@w3.org > June 2011

Re: Blog link on home page?

From: Monica Duke <m.duke@ukoln.ac.uk>
Date: Thu, 30 Jun 2011 11:54:40 +0100
Cc: public-xg-lld <public-xg-lld@w3.org>, Antoine Isaac <aisaac@few.vu.nl>
Message-Id: <D223B78F-89EE-4295-97A9-D9959018B1EB@ukoln.ac.uk>
To: Jodi Schneider <jodi.schneider@deri.org>

> I've just deactivated the "sticky" and "akismet" plugins, leaving just the digress.it plugin enabled. One blankscreen fix I've seen suggest disabling all plugins, so we'll see if this helps at all. (Last I checked we didn't have an akismet key set up, and our moderation policy should deal ok with spam for the moment.)
> 
> Monica, is there any indication from digress.it about the blank screen problem? Or the blog administrator? Sometimes blankscreen problems are caused by the last install or update, or from minor misconfigurations, based on what I see online.
> 
> -Jodi
> 

I have not communicated directly myself with the digress.it team, but as far as I am aware, the problem has been reported to them by our guy, they are looking into it, and it appears it has been experienced on the JISCPress site as well.  That is all the detail I have, so I don't have any suggestions specifically as to any actions that we can take to help fix or diagnose the problem (sorry) - I will keep us all updated if I get any.

Monica
Received on Thursday, 30 June 2011 10:55:06 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Thursday, 30 June 2011 10:55:07 GMT