W3C home > Mailing lists > Public > public-ws-policy-eds@w3.org > September 2007

RE: Completed editors ACTION-357

From: Asir Vedamuthu <asirveda@microsoft.com>
Date: Wed, 12 Sep 2007 17:12:23 -0700
To: Felix Sasaki <fsasaki@w3.org>
CC: Frederick Hirsch <frederick.hirsch@nokia.com>, WS-Policy Editors W3C <public-ws-policy-eds@w3.org>
Message-ID: <C9BF0238EED3634BA1866AEF14C7A9E55A590A5FE6@NA-EXMSG-C116.redmond.corp.microsoft.com>

> I noticed that the formatting for best practices no
> longer seems to be applied, is there a build or
> stylesheet problem?

I noticed the same formatting issue in both the published WD and the editors' draft.

Regards,

Asir S Vedamuthu
Microsoft Corporation

-----Original Message-----
From: public-ws-policy-eds-request@w3.org [mailto:public-ws-policy-eds-request@w3.org] On Behalf Of Frederick Hirsch
Sent: Wednesday, September 12, 2007 2:24 PM
To: WS-Policy Editors W3C
Cc: Hirsch Frederick
Subject: Completed editors ACTION-357


I have completed editors ACTION-357 for issue 5043, for guidelines,
section 3.4 WSDL.

http://dev.w3.org/cvsweb/%7Echeckout%7E/2006/ws/policy/ws-policy-
guidelines.html?content-type=text/html;%20charset=utf-8#wsdl-
attachment-guidelines

see http://lists.w3.org/Archives/Public/public-ws-policy-eds/2007Sep/
0011.html

Please review.

I noticed that the formatting for best practices no longer seems to
be applied, is there a build or stylesheet problem?


regards, Frederick

Frederick Hirsch
Nokia
Received on Thursday, 13 September 2007 00:12:38 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Tuesday, 8 January 2008 14:21:04 GMT