W3C home > Mailing lists > Public > public-ws-media-types@w3.org > April 2005

RE: xmlmime --> invalid namespace prefix?

From: Jonathan Marsh <jmarsh@microsoft.com>
Date: Wed, 6 Apr 2005 10:13:01 -0700
Message-ID: <7DA77BF2392448449D094BCEF67569A507176C8C@RED-MSG-30.redmond.corp.microsoft.com>
To: "David Orchard" <dorchard@bea.com>, "Roger L. Costello" <costello@mitre.org>, <public-ws-media-types@w3.org>
Regardless, the prefix has been changed in the current draft, since we
have gotten this comment at least three times.

 

________________________________

From: public-ws-media-types-request@w3.org
[mailto:public-ws-media-types-request@w3.org] On Behalf Of David Orchard
Sent: Wednesday, April 06, 2005 10:02 AM
To: Roger L. Costello; public-ws-media-types@w3.org
Subject: RE: xmlmime --> invalid namespace prefix?

 

I believe "xml" prefix is reserved for xml specs, and this area seems
within purview of xml to me.  We discussed this a while ago and believed
we could legally use the prefix..

 

Dave

 

________________________________

From: public-ws-media-types-request@w3.org
[mailto:public-ws-media-types-request@w3.org] On Behalf Of Roger L.
Costello
Sent: Tuesday, April 05, 2005 7:06 AM
To: public-ws-media-types@w3.org
Cc: 'Roger L. Costello'
Subject: xmlmime --> invalid namespace prefix?

 

Hi Folks,

 

Another problem dawned on me: "xml" is a reserved string.  Neither tag
names nor namespace prefixes may begin with xml.  Thus, xmlmime is an
invalid namespace prefix.  /Roger
Received on Wednesday, 6 April 2005 17:13:11 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0 + w3c-0.30 : Wednesday, 6 April 2005 17:13:11 GMT