W3C home > Mailing lists > Public > public-webplatform-bugs@w3.org > July to September 2012

[Bug 19082] New: Lost comments aren't rebased correctly

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Wed, 26 Sep 2012 20:58:14 +0000
To: public-webplatform-bugs@w3.org
Message-ID: <bug-19082-5733@http.www.w3.org/Bugs/Public/>
https://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=19082

           Summary: Lost comments aren't rebased correctly
           Product: webplatform.org
           Version: unspecified
          Platform: PC
        OS/Version: All
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: Comments Extension
        AssignedTo: team-webplatform-admin@w3.org
        ReportedBy: schepers@w3.org
         QAContact: public-webplatform-bugs@w3.org


When the user attempts to attach a "lost" comment to a new section, it's always
attached to "Overview" (the first section?).  It should be attached to the
proper section.

Also, the new rebased comment doesn't immediately appear in the list of all
comments.


I don't think we need a separate tab for lost comments... they should all be at
the bottom of the "All Comments" tab in a "Lost Comments" section, and should
also indicate the former section name they were listed under (to make it easier
to rebase them).

-- 
Configure bugmail: https://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Wednesday, 26 September 2012 20:58:15 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 26 September 2012 20:58:16 GMT