W3C home > Mailing lists > Public > public-webapps@w3.org > April to June 2012

RE: New tests submitted by Microsoft for WebApps specs

From: Travis Leithead <travis.leithead@microsoft.com>
Date: Tue, 15 May 2012 18:55:09 +0000
To: David Levin <levin@google.com>
CC: Adrian Bateman <adrianba@microsoft.com>, "Web Applications Working Group WG (public-webapps@w3.org)" <public-webapps@w3.org>, Israel Hilerio <israelh@microsoft.com>, Brian Raymor <Brian.Raymor@microsoft.com>, Kris Krueger <krisk@microsoft.com>
Message-ID: <9768D477C67135458BF978A45BCF9B383834C2B8@TK5EX14MBXW604.wingroup.windeploy.ntdev.microsoft.com>
Thanks. It looks like IE's implementation missed this detail. I'll see about having these tests updated shortly.

From: David Levin [mailto:levin@google.com]
Sent: Sunday, May 06, 2012 2:47 AM
To: Travis Leithead
Cc: Adrian Bateman; Web Applications Working Group WG (public-webapps@w3.org); Israel Hilerio; Brian Raymor; Kris Krueger
Subject: Re: New tests submitted by Microsoft for WebApps specs

Looks like the WorkerGlobalScope_ErrorEvent_*.htm tests are still in error as mentioned below.

dave

On Tue, Sep 20, 2011 at 10:53 AM, Travis Leithead <Travis.Leithead@microsoft.com<mailto:Travis.Leithead@microsoft.com>> wrote:
Thanks! We'll see about getting these updated...

From: David Levin [mailto:levin@google.com<mailto:levin@google.com>]
Sent: Monday, September 19, 2011 6:33 PM
To: Adrian Bateman
Cc: Web Applications Working Group WG (public-webapps@w3.org<mailto:public-webapps@w3.org>); Israel Hilerio; Travis Leithead; Brian Raymor; Kris Krueger
Subject: Re: New tests submitted by Microsoft for WebApps specs


On Tue, Sep 13, 2011 at 6:26 PM, Adrian Bateman <adrianba@microsoft.com<mailto:adrianba@microsoft.com>> wrote:
WebWorkers (51 tests/assertions)
 Changeset: http://dvcs.w3.org/hg/webapps/rev/7b0ba70f69b6
 Tests: http://w3c-test.org/webapps/Workers/tests/submissions/Microsoft/

* We believe the tests are all accurate but look forward to wider review from
 the group. IE10 PP3 does not pass all the tests and we are working to fix
 the bugs that cause failures.
Web Worker test issues:

issue 1:
WorkerGlobalScope_ErrorEvent_*.htm uses the onerror function and expected to get an error event but instead it should get 3 arguments.

See
  http://www.whatwg.org/specs/web-apps/current-work/complete/workers.html#runtime-script-errors-0
and

   http://www.whatwg.org/specs/web-apps/current-work/complete/webappapis.html#report-the-error

issue 2:

postMessage_clone_port_error.htm expects to get INVALID_STATE_ERR but should expect to get DATA_CLONE_ERR.

http://www.whatwg.org/specs/web-apps/current-work/multipage/comms.html#posting-messages
Received on Tuesday, 15 May 2012 18:56:06 GMT

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Tuesday, 26 March 2013 18:49:52 GMT