W3C home > Mailing lists > Public > public-webapps@w3.org > April to June 2012

[Bug 16730] New: Shared workers - use .source instead of .ports[0] ?

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Fri, 13 Apr 2012 13:36:13 +0000
To: public-webapps@w3.org
Message-ID: <bug-16730-2927@http.www.w3.org/Bugs/Public/>
https://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=16730

           Summary: Shared workers - use .source instead of .ports[0] ?
           Product: WebAppsWG
           Version: unspecified
          Platform: All
        OS/Version: All
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: Web Workers (editor: Ian Hickson)
        AssignedTo: ian@hixie.ch
        ReportedBy: art.barstow@nokia.com
         QAContact: public-webapps-bugzilla@w3.org
                CC: mike@w3.org, public-webapps@w3.org,
                    art.barstow@nokia.com


This bug captures Simon Pieters' 4-Apr-2012 to WebApps
<http://lists.w3.org/Archives/Public/public-webapps/2012AprJun/0049.html>.
Several people responded to that thread and on April 11, Hixie replied with
several potential ways to address the issue
<http://lists.w3.org/Archives/Public/public-webapps/2012AprJun/0144.html>.

-- 
Configure bugmail: https://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.
Received on Friday, 13 April 2012 13:36:18 GMT

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Tuesday, 26 March 2013 18:49:51 GMT