W3C home > Mailing lists > Public > public-webapps@w3.org > April to June 2009

Re: Dated URI for "Widgets 1.0: URI Scheme" seems to be broken

From: <noah_mendelsohn@us.ibm.com>
Date: Wed, 17 Jun 2009 15:17:58 -0400
To: "Anne van Kesteren" <annevk@opera.com>
Cc: public-webapps@w3.org
Message-ID: <OF73243F4C.0296A491-ON852575D8.0069F1D8-852575D8.006A0CF4@lotus.com>
OK, thanks.  Someone sent the link, and the status of document section 
didn't say unpublished.  Thinking about the date, I now realize that I'm 
probably in the window just before publication where the text looks like 
it's published but all the copies aren't in the right place.  I should 
have noticed that 18 June date.  Sorry for the confusion.

Noah

--------------------------------------
Noah Mendelsohn 
IBM Corporation
One Rogers Street
Cambridge, MA 02142
1-617-693-4036
--------------------------------------








"Anne van Kesteren" <annevk@opera.com>
06/17/2009 02:05 PM
 
        To:     noah_mendelsohn@us.ibm.com, public-webapps@w3.org
        cc: 
        Subject:        Re: Dated URI for "Widgets 1.0: URI Scheme" seems 
to be broken


On Wed, 17 Jun 2009 19:48:34 +0200, <noah_mendelsohn@us.ibm.com> wrote:
> This is a comment on "Widgets 1.0: URI Scheme".  Link [] appears to 
> work, link [] is 404.  Thanks.

It is not published yet.


-- 
Anne van Kesteren
http://annevankesteren.nl/
Received on Wednesday, 17 June 2009 19:18:58 GMT

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Tuesday, 26 March 2013 18:49:31 GMT