W3C home > Mailing lists > Public > public-wai-ert-tsdtf@w3.org > October 2006

Re: configuring CVS (was Re: [closed] Re: Account Request Form: evlachog - cvs_access)

From: Evangelos Vlachogiannis <evlach@aegean.gr>
Date: Wed, 25 Oct 2006 20:19:09 +0300
Message-ID: <453F9C8D.6090403@aegean.gr>
To: Shadi Abou-Zahra <shadi@w3.org>
CC: "Simon J. Hernandez" <simon@w3.org>, sysreq@w3.org, public-wai-ert-tsdtf@w3.org

Hi Shadi,

I have managed to login with my Eclipse. I then explored cvs, checkout 
/WWW/ER/TESTS folder and I then tried to create a folder: "testfiles". 
As far as I can see from eclipse, this worked. Could you also please 
check so that I am not destroying something?

regards,
Vangelis

Shadi Abou-Zahra wrote:
> [responding with CC to TSD TF to avoid multiple queries]
> 
> Hi Vangelis,
> 
> We are aware of this issue and our Systems folks are addressing it. 
> Meanwhile, please find some useful information on a mailing list archive:
> 
> <http://lists.w3.org/Archives/Public/www-dom-ts/2001Jul/att-0011/01-index>
> 
> Note: you eed to replace "dev.w3.org" with "cvs.w3.org" for CVSROOT so 
> that it has the following format: CVSROOT=username@cvs.w3.org:/w3ccvs
> 
> Let me know if you continue to have trouble.
> 
> Regards,
>   Shadi
> 
> 

-- 
---------------------------------------------------------------
Evangelos Vlachogiannis
Researcher - PhD. Candidate
Contact: http://www.syros.aegean.gr/users/evlach/contactme.php
---------------------------------------------------------------
Received on Wednesday, 25 October 2006 17:19:37 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Tuesday, 8 January 2008 14:18:33 GMT