W3C home > Mailing lists > Public > public-svg-wg@w3.org > April to June 2008

RE: <script> elements running only once

From: Alexander Adam <alexander.adam@examotion.com>
Date: Mon, 9 Jun 2008 10:42:36 +0200
To: "'Cameron McCormack'" <cam@mcc.id.au>, <public-svg-wg@w3.org>
Message-ID: <E81F3BDDF5C143119FA4D8E780F26F66@Satellite415>

Cameron,

Well, when Rave is out, there'll be a linux and mac version for Renesis, too.. :)

Weird behaviour, did you try to uninstall previous versions of renesis first before running 1.1 setup? Another way would be to update the MSI Installer version..

Yes, website has been updated now, I have immediately threaten our admin to get that done thanks for pointing it out!

mfG / Regards,
Alexander Adam
--
CEO / Geschäftsführer

examotion GmbH
Karl-Grillenberger-Str. 1/1a
90402 Nuernberg

Phone:  +49 911 - 59650-68
Fax:    +49 911 - 59650-69
E-Mail: alexander.adam@examotion.com
Web:    http://www.examotion.com

Geschäftsführer: Alexander Adam
Amtsgericht Nürnberg HRB Nr.: 23803 
Gerichtsstandort: Nürnberg

--------------------------------------------------
LEGAL DISCLAIMER: The information in this email is confidential and may be legally privileged. It is intended solely for the addressee. Access to this email by anyone else is unauthorized. If you are not the intended recipient, any disclosure, copying, distribution or any action taken or omitted to be taken in reliance on it, is prohibited and may be unlawful.
--------------------------------------------------


> -----Original Message-----
> From: public-svg-wg-request@w3.org [mailto:public-svg-wg-request@w3.org]
> On Behalf Of Cameron McCormack
> Sent: Montag, 9. Juni 2008 10:35
> To: public-svg-wg@w3.org
> Subject: Re: <script> elements running only once
> 
> 
> Alexander Adam:
> > Are you sure you're testing with the right version? 0.7 is pretty
> > outdated eh? ;-)
> 
> Yeah, I hadn’t turned on my Windows computer for a couple of months. :)
> 
> Actually for some reason I’m having trouble installing the 1.1 version
> of the plugin.  The installer window disappeared after a while, and if I
> try to restart the installer, it says one is still running.
> 
> (Incidentally, the front page of www.examotion.com mentions that 1.0 is
> the latest plugin version.)
> 
> --
> Cameron McCormack ≝ http://mcc.id.au/
Received on Monday, 9 June 2008 08:43:30 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Monday, 9 June 2008 08:43:31 GMT