W3C home > Mailing lists > Public > public-qt-comments@w3.org > June 2011

[Bug 13077] New: [XQFTTS] Tests using stemming with no algorihtm

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Tue, 28 Jun 2011 11:16:36 +0000
To: public-qt-comments@w3.org
Message-ID: <bug-13077-523@http.www.w3.org/Bugs/Public/>
http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=13077

           Summary: [XQFTTS] Tests using stemming with no algorihtm
           Product: XPath / XQuery / XSLT
           Version: Recommendation
          Platform: PC
        OS/Version: Windows NT
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: Full Text 1.0
        AssignedTo: jim.melton@acm.org
        ReportedBy: tim@cbcl.co.uk
         QAContact: public-qt-comments@w3.org


The guidelines for running the test suite atate:

"When the catalog entry for a query references a stemming dictionary, the
implementation is expected to provide stemming equivalent to the rules given in
the stemming dictionary."

It doesn't say what to use when a test uses stemming but the catalog does not
reference a stemming dictionary.  This happens in:

examples-222-q1
examples-222-q1b
examples-222-q2
examples-222-q3
ftstaticcontext-q2
ftstaticcontext-q4
ftstaticcontext-q5

I suspect that the correct fix is to specify 

          <aux-URI role="stemming-dictionary">english</aux-URI>

in the catalog for each of these queries.

-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Tuesday, 28 June 2011 11:16:41 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Tuesday, 27 March 2012 18:15:13 GMT