W3C home > Mailing lists > Public > public-multilingualweb-lt@w3.org > October 2012

RE: [All] remote participation in Lyon f2f

From: Yves Savourel <ysavourel@enlaso.com>
Date: Wed, 31 Oct 2012 05:40:24 -0600
To: "'Felix Sasaki'" <felix.sasaki@dfki.de>
CC: <public-multilingualweb-lt@w3.org>
Message-ID: <assp.0651244c6a.assp.0651d7d7f1.007601cdb75c$842899e0$8c79cda0$@com>
Hi Felix,

> who wants to participate remotely in the Lyon f2f?
> Remote participants, please send me a mail and 
> connect to me via Skype. I'm fsasaki.

I’ll connect.

I'm guessing you will follow the timeline posted by the TPAC officials here:
http://www.w3.org/2012/10/TPAC/schedule#thu

That means:
 
08:30-10:30 (01:30-03:30 MDT) - Session (2h)
10:30-11:30 (03:30-04:30 MDT) - Break (1h)
11:30-12:00 (04:30-05:00 MDT) - Session (30mn)
12:00-14:00 (05:00-07:00 MDT) - Lunch (2h)
14:00-15:00 (07:00-08:00 MDT) - Session (1h)
15:00-16:00 (08:00-09:00 MDT) - Break (1h)
16:00-18:00 (09:00-11:00 MDT) - Session (2h)

4h of break/lunch vs 5h 30mn of work...
1.37 second of work for each second of rest.
I guess that's France.

I'll be up for the start of the second morning session anyway, so I can connect then.
But having those big break/lunch gaps is not very remote-folks-friendly.

Maybe I'll try to make the first morning session and skip the 30mn "aperitif session". We'll see.

If you follow a different timeline, please let us know.

Cheers,
-yves
Received on Wednesday, 31 October 2012 11:40:52 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Tuesday, 6 January 2015 21:08:23 UTC