W3C home > Mailing lists > Public > public-i18n-core@w3.org > October to December 2010

[Bug 10152] [polyglot] i18n comment 5 : Mention lang and xml:lang

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Fri, 08 Oct 2010 19:29:11 +0000
To: public-i18n-core@w3.org
Message-Id: <E1P4Icx-0000R9-I2@jessica.w3.org>
http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=10152

Eliot Graff <eliotgra@microsoft.com> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|ASSIGNED                    |RESOLVED
         Resolution|                            |FIXED

--- Comment #3 from Eliot Graff <eliotgra@microsoft.com> 2010-10-08 19:29:11 UTC ---
Thanks for the suggestions. The section now reads as follows:

[]
7.2 Language Attributes

When using language attributes, polyglot markup must use both the lang and
xml:lang attributes. Neither attribute is to be used without the other, and the
values for both lang and xml:lang must be the same.

Polyglot markup should use the language attributes in the html element to set
the default language for the document.
[]


I believe this satisfies the issues in this bug and I have resolved the bug as
FIXED.

Thanks for your help and patience.

Eliot

-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.
Received on Friday, 8 October 2010 19:29:12 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Friday, 8 October 2010 19:29:13 GMT