W3C home > Mailing lists > Public > public-i18n-core@w3.org > October to December 2009

RE: xml|lang|= and xml|lang= selectors don't work

From: Richard Ishida <ishida@w3.org>
Date: Mon, 5 Oct 2009 17:32:21 +0100
To: "'Boris Zbarsky'" <bzbarsky@MIT.EDU>
Cc: <www-style@w3.org>, <public-i18n-core@w3.org>
Message-ID: <010701ca45d9$69c8fd80$3d5af880$@org>
Thanks, Boris.  Yes, I did update the tests (and results) already.

RI

> -----Original Message-----
> From: Boris Zbarsky [mailto:bzbarsky@MIT.EDU]
> Sent: 05 October 2009 17:10
> To: Richard Ishida
> Cc: www-style@w3.org; public-i18n-core@w3.org
> Subject: Re: xml|lang|= and xml|lang= selectors don't work
> 
> On 10/5/09 11:21 AM, Richard Ishida wrote:
> > You can find the tests and links to the results here:
> >
> > http://www.w3.org/International/tests/list-html-css#colonlangxml
> >
> > http://www.w3.org/International/tests/list-html-css#langbarequalxml
> >
> > http://www.w3.org/International/tests/list-html-css#langequalxml
> 
> I just looked at
> 
> http://www.w3.org/International/tests/tests-html-css/tests-
> selectors/generatexml?test=17&serveas=xml
> http://www.w3.org/International/tests/tests-html-css/tests-
> selectors/generatexml?test=18&serveas=xml
> http://www.w3.org/International/tests/tests-html-css/tests-
> selectors/generatexml?test=17&serveas=xml
> http://www.w3.org/International/tests/tests-html-css/tests-
> selectors/generatexml?test=18&serveas=xml
> 
> The backgrounds are green, red, green, red in that order.  The two green
> ones seem to be correct to me (though it looks like you've changed the
> namespace you use in the tests since you posted this).  The red are
> because Gecko special-cases the "xml" and "xmlns" prefixes; in this case
> it's just a bug.  Filed https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=520563
> 
> -Boris
Received on Monday, 5 October 2009 16:32:52 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Monday, 5 October 2009 16:32:53 GMT