W3C home > Mailing lists > Public > public-i18n-core@w3.org > October to December 2009

Re: xml|lang|= and xml|lang= selectors don't work

From: Boris Zbarsky <bzbarsky@MIT.EDU>
Date: Mon, 05 Oct 2009 12:09:43 -0400
Message-ID: <4ACA1A47.4000108@mit.edu>
To: Richard Ishida <ishida@w3.org>
CC: www-style@w3.org, public-i18n-core@w3.org
On 10/5/09 11:21 AM, Richard Ishida wrote:
> You can find the tests and links to the results here:
>
> http://www.w3.org/International/tests/list-html-css#colonlangxml
>
> http://www.w3.org/International/tests/list-html-css#langbarequalxml
>
> http://www.w3.org/International/tests/list-html-css#langequalxml

I just looked at

http://www.w3.org/International/tests/tests-html-css/tests-selectors/generatexml?test=17&serveas=xml
http://www.w3.org/International/tests/tests-html-css/tests-selectors/generatexml?test=18&serveas=xml
http://www.w3.org/International/tests/tests-html-css/tests-selectors/generatexml?test=17&serveas=xml
http://www.w3.org/International/tests/tests-html-css/tests-selectors/generatexml?test=18&serveas=xml

The backgrounds are green, red, green, red in that order.  The two green 
ones seem to be correct to me (though it looks like you've changed the 
namespace you use in the tests since you posted this).  The red are 
because Gecko special-cases the "xml" and "xmlns" prefixes; in this case 
it's just a bug.  Filed https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=520563

-Boris
Received on Monday, 5 October 2009 16:10:20 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Monday, 5 October 2009 16:10:20 GMT