W3C home > Mailing lists > Public > public-html@w3.org > June 2011

[Bug 12919] New: I am running chrome 12.0.742.68 beta-m and the details element is working

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Wed, 08 Jun 2011 22:57:54 +0000
To: public-html@w3.org
Message-ID: <bug-12919-2495@http.www.w3.org/Bugs/Public/>
http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=12919

           Summary: I am running chrome 12.0.742.68 beta-m and the details
                    element is working
           Product: HTML WG
           Version: unspecified
          Platform: Other
               URL: http://www.whatwg.org/specs/web-apps/current-work/#the
                    -details-element
        OS/Version: other
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P3
         Component: HTML5 spec (editor: Ian Hickson)
        AssignedTo: ian@hixie.ch
        ReportedBy: contributor@whatwg.org
         QAContact: public-html-bugzilla@w3.org
                CC: mike@w3.org, public-html-wg-issue-tracking@w3.org,
                    public-html@w3.org


Specification:
http://www.whatwg.org/specs/web-apps/current-work/multipage/interactive-elements.html
Section: http://www.whatwg.org/specs/web-apps/current-work/#the-details-element

Comment:
I am running chrome 12.0.742.68 beta-m and the details element is working

Posted from: 72.158.93.178 by thekaleb@gmail.com
User agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/534.30 (KHTML, like
Gecko) Chrome/12.0.742.68 Safari/534.30

-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.
Received on Wednesday, 8 June 2011 22:57:56 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Monday, 29 September 2014 09:39:25 UTC