W3C home > Mailing lists > Public > public-html@w3.org > July 2011

[Bug 13134] New: Where's the align attribute for img?

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Mon, 04 Jul 2011 22:30:00 +0000
To: public-html@w3.org
Message-ID: <bug-13134-2495@http.www.w3.org/Bugs/Public/>
http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=13134

           Summary: Where's the align attribute for img?
           Product: HTML WG
           Version: unspecified
          Platform: Other
               URL: http://www.whatwg.org/specs/web-apps/current-work/#the
                    -img-element
        OS/Version: other
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P3
         Component: HTML5 spec (editor: Ian Hickson)
        AssignedTo: ian@hixie.ch
        ReportedBy: contributor@whatwg.org
         QAContact: public-html-bugzilla@w3.org
                CC: mike@w3.org, public-html-wg-issue-tracking@w3.org,
                    public-html@w3.org


Specification:
http://www.whatwg.org/specs/web-apps/current-work/multipage/embedded-content-1.html
Multipage: http://www.whatwg.org/C#the-img-element
Complete: http://www.whatwg.org/c#the-img-element

Comment:
Where's the align attribute for img?

Posted from: 74.167.138.172
User agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.6; rv:5.0) Gecko/20100101
Firefox/5.0 FirePHP/0.5

-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.
Received on Monday, 4 July 2011 22:30:05 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Monday, 29 September 2014 09:39:26 UTC