W3C home > Mailing lists > Public > public-html@w3.org > February 2011

[Bug 11944] New: In the element "table" sub-element "thead" the example is incorrect. The "thead" and "tbody" elements are opened but no cloing tag is found.

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Tue, 01 Feb 2011 15:18:43 +0000
To: public-html@w3.org
Message-ID: <bug-11944-2495@http.www.w3.org/Bugs/Public/>
http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=11944

           Summary: In the element "table" sub-element "thead" the example
                    is incorrect. The "thead" and "tbody" elements are
                    opened but no cloing tag is found.
           Product: HTML WG
           Version: unspecified
          Platform: Other
               URL: http://www.whatwg.org/specs/web-apps/current-work/#top
        OS/Version: other
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P3
         Component: HTML5 spec (editor: Ian Hickson)
        AssignedTo: ian@hixie.ch
        ReportedBy: contributor@whatwg.org
         QAContact: public-html-bugzilla@w3.org
                CC: mike@w3.org, public-html-wg-issue-tracking@w3.org,
                    public-html@w3.org


Specification: http://dev.w3.org/html5/spec/Overview.html
Section: http://www.whatwg.org/specs/web-apps/current-work/#top

Comment:
In the element "table" sub-element "thead" the example is incorrect.
The "thead" and "tbody" elements are opened but no cloing tag is found.

Posted from: 46.116.165.241

-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.
Received on Tuesday, 1 February 2011 15:18:45 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Wednesday, 9 May 2012 00:17:21 GMT