W3C home > Mailing lists > Public > public-html@w3.org > August 2011

[Bug 13653] New: For PRE element "In the HTML syntax, a leading newline character immediately following the pre element start tag is stripped." The same should hold true for code also, when use inside a pre (<pre><code> my code </code></pre>) If not in the spec, could you

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Thu, 04 Aug 2011 01:41:10 +0000
To: public-html@w3.org
Message-ID: <bug-13653-2495@http.www.w3.org/Bugs/Public/>
http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=13653

           Summary: For PRE element "In the HTML syntax, a leading newline
                    character immediately following the pre element start
                    tag is stripped." The same should hold true for code
                    also, when use inside a pre (<pre><code> my code
                    </code></pre>) If not in the spec, could you
           Product: HTML WG
           Version: unspecified
          Platform: Other
               URL: http://www.whatwg.org/specs/web-apps/current-work/#top
        OS/Version: other
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P3
         Component: HTML5 spec (editor: Ian Hickson)
        AssignedTo: ian@hixie.ch
        ReportedBy: contributor@whatwg.org
         QAContact: public-html-bugzilla@w3.org
                CC: mike@w3.org, public-html-wg-issue-tracking@w3.org,
                    public-html@w3.org


Specification: http://dev.w3.org/html5/spec/Overview.html
Multipage: http://www.whatwg.org/C#top
Complete: http://www.whatwg.org/c#top

Comment:
For PRE element

"In the HTML syntax, a leading newline character immediately following the pre
element start tag is stripped."

The same should hold true for code also, when use inside a pre (<pre><code>
my code
</code></pre>)

If not in the spec, could you add it?

Reason: same as for <pre>: code readibility

Posted from: 89.157.69.5
User agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/534.30 (KHTML, like
Gecko) Chrome/12.0.742.122 Safari/534.30

-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.
Received on Thursday, 4 August 2011 01:41:15 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Monday, 29 September 2014 09:39:27 UTC