W3C home > Mailing lists > Public > public-html-testsuite@w3.org > September 2010

RE: video_008.htm and video_006.htm

From: Philippe Le Hegaret <plh@w3.org>
Date: Wed, 15 Sep 2010 22:32:57 -0400
To: Kris Krueger <krisk@microsoft.com>
Cc: public-html-testsuite@w3.org, "bertails@w3.org" <bertails@w3.org>, "sysreq@w3.org" <sysreq@w3.org>, Boris Zbarsky <bzbarsky@MIT.EDU>
Message-ID: <1284604377.2143.122.camel@chacal>
On Wed, 2010-09-15 at 14:17 +0000, Kris Krueger wrote:
> I just tried push these files to Hg and the 'HTTP Error 500' has gone away.

I've seen that error in the past btw. I think it was due to an invalid
password (and yes, I'll admit the HTTP return is misleading).

Philippe


> -Kris
> 
> From: public-html-testsuite-request@w3.org [mailto:public-html-testsuite-request@w3.org] On Behalf Of Kris Krueger
> Sent: Tuesday, September 14, 2010 9:32 PM
> To: 'public-html-testsuite@w3.org' (public-html-testsuite@w3.org); plh@w3.org; bertails@w3.org; sysreq@w3.org
> Cc: Boris Zbarsky (bzbarsky@MIT.EDU)
> Subject: RE: video_008.htm and video_006.htm 
> 
> Apologies to anyone that has reviewed the update to video_008.htm.
> Currently video_008.htm has the exact contents of video_006.htm.
> Sorry I just don't use xterms+csh's very often and botched a cp command.
> 
> I have attempted to update this file, though when I push the fix I get server 500 error.
> My freebsd xterm - keeps failing with the following.
> 
> abort: HTTP Error 500: Internal Server Error
> 
> Philippe/Alexandre can fix this hg push issue?  I suspect recycling the https server would fix this issue.
> 
> -Thx!
> 
> From: Kris Krueger 
> Sent: Tuesday, September 14, 2010 4:00 PM
> To: 'public-html-testsuite@w3.org' (public-html-testsuite@w3.org)
> Cc: Boris Zbarsky (bzbarsky@MIT.EDU)
> Subject: video_008.htm and video_006.htm 
> 
> I opened a new bugzilla bug #10632 to track updating the approved test case 'video_008.htm'.
>     http://test.w3.org/html/tests/approved/video/video_008.htm
>     http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=10632
> 
> I believe it is incorrect and have updated this test with a correction.
> See http://test.w3.org/html/tests/submission/Microsoft/video/video_008.htm
> 
> Additionally I have updated video_006.htm as well so that it can be approved.
> http://test.w3.org/html/tests/submission/Microsoft/video/video_006.htm
> 
> At our next conference call (9/21/2010) we can discuss if indeed these tests are now correct per the HTML5 spec.
> 
> -Kris
> 
> 
> 
Received on Thursday, 16 September 2010 02:43:26 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Thursday, 16 September 2010 02:43:27 GMT