W3C home > Mailing lists > Public > public-html-bugzilla@w3.org > July 2012

[Bug 17723] New: "When these ... attributes are used with input elements while they don't apply...." - here the word 'used' is unclear. I assume it refers to [[Put]] and [[Get]] but not other property operations but that isn't clear.

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Mon, 09 Jul 2012 14:11:29 +0000
To: public-html-bugzilla@w3.org
Message-ID: <bug-17723-2486@http.www.w3.org/Bugs/Public/>
https://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=17723

           Summary: "When these ... attributes are used with input
                    elements while they don't apply...." - here the word
                    'used' is unclear. I assume it refers to [[Put]] and
                    [[Get]] but not other property operations but that
                    isn't clear.
           Product: HTML WG
           Version: unspecified
          Platform: Other
               URL: http://www.whatwg.org/specs/web-apps/current-work/#tex
                    tFieldSelection
        OS/Version: other
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P3
         Component: other Hixie drafts (editor: Ian Hickson)
        AssignedTo: ian@hixie.ch
        ReportedBy: contributor@whatwg.org
         QAContact: public-html-bugzilla@w3.org
                CC: mike@w3.org


Specification: http://www.whatwg.org/specs/web-apps/current-work/
Multipage: http://www.whatwg.org/C#textFieldSelection
Complete: http://www.whatwg.org/c#textFieldSelection

Comment:
"When these ... attributes are used with input elements while they don't
apply...." - here the word 'used' is unclear. I assume it refers to [[Put]]
and [[Get]] but not other property operations but that isn't clear.

Posted from: 2001:4c28:a030:30:a56d:9088:14ef:4e0a
User agent: Opera/9.80 (Windows NT 6.1; WOW64; U; en) Presto/2.10.289
Version/12.00

-- 
Configure bugmail: https://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Monday, 9 July 2012 14:11:34 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Monday, 9 July 2012 14:11:35 GMT