W3C home > Mailing lists > Public > public-html-bugzilla@w3.org > July 2012

[Bug 17663] New: End of para after non-normative box: "... or an article lede." Should this be "lead" as in the-beginning-of? "lede" is not a word in English.

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Sun, 01 Jul 2012 02:19:53 +0000
To: public-html-bugzilla@w3.org
Message-ID: <bug-17663-2486@http.www.w3.org/Bugs/Public/>
https://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=17663

           Summary: End of para after non-normative box: "... or an
                    article lede." Should this be "lead" as in
                    the-beginning-of? "lede" is not a word in English.
           Product: HTML WG
           Version: unspecified
          Platform: Other
               URL: http://www.whatwg.org/specs/web-apps/current-work/#the
                    -b-element
        OS/Version: other
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P3
         Component: other Hixie drafts (editor: Ian Hickson)
        AssignedTo: ian@hixie.ch
        ReportedBy: contributor@whatwg.org
         QAContact: public-html-bugzilla@w3.org
                CC: mike@w3.org


Specification:
http://www.whatwg.org/specs/web-apps/current-work/multipage/text-level-semantics.html
Multipage: http://www.whatwg.org/C#the-b-element
Complete: http://www.whatwg.org/c#the-b-element

Comment:
End of para after non-normative box: "... or an article lede." Should this be
"lead" as in the-beginning-of? "lede" is not a word in English.

Posted from: 216.123.55.164
User agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux i686) AppleWebKit/535.19 (KHTML, like
Gecko) Ubuntu/12.04 Chromium/18.0.1025.151 Chrome/18.0.1025.151 Safari/535.19

-- 
Configure bugmail: https://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Sunday, 1 July 2012 02:20:07 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Sunday, 1 July 2012 02:20:07 GMT