W3C home > Mailing lists > Public > public-html-bugzilla@w3.org > September 2011

[Bug 14178] WebVTT cue discarded and then used (SIGSEGV)

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Mon, 19 Sep 2011 23:14:55 +0000
To: public-html-bugzilla@w3.org
Message-Id: <E1R5n39-0002eH-NM@jessica.w3.org>
http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=14178

Ian 'Hixie' Hickson <ian@hixie.ch> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
                 CC|                            |ian@hixie.ch
         Resolution|                            |FIXED

--- Comment #3 from Ian 'Hixie' Hickson <ian@hixie.ch> 2011-09-19 23:14:55 UTC ---
EDITOR'S RESPONSE: This is an Editor's Response to your comment. If you are
satisfied with this response, please change the state of this bug to CLOSED. If
you have additional information and would like the editor to reconsider, please
reopen this bug. If you would like to escalate the issue to the full HTML
Working Group, please add the TrackerRequest keyword to this bug, and suggest
title and text for the tracker issue; or you may create a tracker issue
yourself, if you are able to do so. For more details, see this document:
   http://dev.w3.org/html5/decision-policy/decision-policy.html

Status: Accepted
Change Description: see diff given below
Rationale: Yeah that didn't make any sense. Empty cues aren't supposed to be
discarded. Not sure what I was doing here. Probably forgot to do some fix-ups
after some copy-and-paste...

-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Monday, 19 September 2011 23:14:57 UTC

This archive was generated by hypermail 2.3.1 : Wednesday, 7 January 2015 16:31:19 UTC