W3C home > Mailing lists > Public > public-html-bugzilla@w3.org > May 2011

[Bug 12795] New: Shouldn't it be "ruby" on step 1?

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Thu, 26 May 2011 12:46:22 +0000
To: public-html-bugzilla@w3.org
Message-ID: <bug-12795-2486@http.www.w3.org/Bugs/Public/>
http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=12795

           Summary: Shouldn't it be "ruby" on step 1?
           Product: HTML WG
           Version: unspecified
          Platform: Other
               URL: http://www.whatwg.org/specs/web-apps/current-work/#web
                    vtt-cue-ruby-span
        OS/Version: other
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P3
         Component: other Hixie drafts (editor: Ian Hickson)
        AssignedTo: ian@hixie.ch
        ReportedBy: contributor@whatwg.org
         QAContact: public-html-bugzilla@w3.org
                CC: mike@w3.org


Specification:
http://www.whatwg.org/specs/web-apps/current-work/multipage/the-iframe-element.html
Section:
http://www.whatwg.org/specs/web-apps/current-work/complete.html#webvtt-cue-ruby-span

Comment:
Shouldn't it be "ruby" on step 1?

Posted from: 82.244.166.137
User agent: Opera/9.80 (Windows NT 5.1; U; fr) Presto/2.8.131 Version/11.11

-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Thursday, 26 May 2011 12:46:24 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Thursday, 26 May 2011 12:46:29 GMT