W3C home > Mailing lists > Public > public-html-bugzilla@w3.org > February 2011

[Bug 9593] Anchors in spec are not consistent

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Thu, 10 Feb 2011 21:46:28 +0000
To: public-html-bugzilla@w3.org
Message-Id: <E1PneLM-0003W4-E5@jessica.w3.org>
http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=9593

Jirka Kosek <jirka@kosek.cz> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|RESOLVED                    |REOPENED
         Resolution|NEEDSINFO                   |

--- Comment #8 from Jirka Kosek <jirka@kosek.cz> 2011-02-10 21:46:27 UTC ---
The following elements doesn't use regular anchor name (the-xxx-element):

audio
command
h1
h2
h3
h4
h5
h6
head
html
menu
meta
script
sub
sup
title
video

I have tried to find inconsistencies in attribute anchors as well, but it seems
that there is much larger variety as attributes are sometimes depending on
element where they are used and some attributes are shared between several
elements. Although it would be great to have this unified as well I'm not
insisting on this change for attributes now as it's not so common to create
general links to attributes.

Ian, thanks in advance for this small improvement.

Jirka

-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Thursday, 10 February 2011 21:46:30 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Thursday, 10 February 2011 21:46:38 GMT