W3C home > Mailing lists > Public > public-html-bugzilla@w3.org > November 2010

[Bug 9659] Initial U+0000 should not set frameset-ok to "not ok"

From: <bugzilla@jessica.w3.org>
Date: Tue, 02 Nov 2010 02:09:47 +0000
To: public-html-bugzilla@w3.org
Message-Id: <E1PD6Jn-0006lB-2G@jessica.w3.org>
http://www.w3.org/Bugs/Public/show_bug.cgi?id=9659

Ian 'Hixie' Hickson <ian@hixie.ch> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|ASSIGNED                    |RESOLVED
         Resolution|                            |FIXED

--- Comment #37 from Ian 'Hixie' Hickson <ian@hixie.ch> 2010-11-02 02:09:46 UTC ---
EDITOR'S RESPONSE: This is an Editor's Response to your comment. If you are
satisfied with this response, please change the state of this bug to CLOSED. If
you have additional information and would like the editor to reconsider, please
reopen this bug. If you would like to escalate the issue to the full HTML
Working Group, please add the TrackerRequest keyword to this bug, and suggest
title and text for the tracker issue; or you may create a tracker issue
yourself, if you are able to do so. For more details, see this document:
   http://dev.w3.org/html5/decision-policy/decision-policy.html

Status: Partially Accepted
Change Description: see diff given above
Rationale: Fixed problems introduced by comment 4's fix.

-- 
Configure bugmail: http://www.w3.org/Bugs/Public/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the QA contact for the bug.
Received on Tuesday, 2 November 2010 02:09:48 GMT

This archive was generated by hypermail 2.2.0+W3C-0.50 : Tuesday, 2 November 2010 02:09:48 GMT